Actieplatform

Verbind de missie van jouw organisatie en vergroot je bereik

Door het gebruik van ons actieplatform worden doelen concreet en wordt de impact die jouw organisatie maakt tastbaar. Het platform bereikt nieuwe doelgroepen en vergroot de inkomsten.

actieplatform begeleidende afbeelding

Makkelijk te gebruiken

Door jarenlange doorontwikkeling en fondsenwervingservaring is het actieplatform intuïtief, effectief en eenvoudig in gebruik. Zowel voor sponsors als medewerkers. Zo raken nieuwe mensen op een laagdrempelige manier betrokken bij jouw missie.

Voor iedereen

Iedere organisatie die fondsen wil werven kan het actieplatform gebruiken. Organiseer je één grote actie? Prima! Is je structuur uitgebreider? We ondersteunen ook lokale (sub)groepen of teams.

Snel & naadloos

Sponsoren gaat eenvoudig met een idealbetaling, betaalverzoek of factuur. De data wordt naadloos gekoppeld aan jouw softwarepakket. Dat scheelt tijd en de foutgevoeligheid is klein.

Alles kan

Het actieplatform is het uitgebreidste in de markt. Er is ondersteuning voor elk type actie: je kunt producten verkopen, tickets uitgeven en sponsoracties organiseren. En natuurlijk maken we het platform op in jouw huisstijl.

Koppelingen

Het actieplatform is op het moment te koppelen met de volgende softwarepaketten:

mogelijke koppeling met Molliemogelijke koppeling met SharpSpringmogelijke koppeling met WordPress
mogelijke koppeling met Project-Connectmogelijke koppeling met Pluriform
mogelijke koppeling met Power Bimogelijke koppeling met Data Connect

Mis je nog een koppeling?

We zijn nog lang niet klaar en bouwen graag de koppeling die je zoekt.